ABLOY PROTEC nova generacija visoke sigurnosti cilindričnih uložaka sa rotirajučim diskovima, koja obuhvaća najvišu zaštitu protiv neovlaštenog kopiranja ključeva , izuzetno visok protulomni nivo, pouzdano i dugogodišnje funkcioniranje u svim klimatskim uslovima, izuzetne

Više detalja...

 

Ne ostavljajte sat koji ste dobili kao poklon, zbirke zlatnika ili maraka, gotovinu, ostale drage vam predmete ili važne dokumente nepoštenima na dohvat ruke, već ih pohranite u zidnom ili samostojećom trezoru, gdje će biti sigurno pohranjeni pod ključem ili šifrom.U našoj ponudi imamo

Više detalja...

Održavanje stambenih zgrada

U našoj ponudi već dugi niz godina nudimo kompletno održavanje stambenih zgrada.

Usluge koje su obuhvaćene: demontaža i montaža brava, elektroprihvatnika, ugradnja hidrauličkih zatvarača za zatvaranje vrata, izrada cilindričnih ključeva običnih i zaštićenih profila, izrada cilindra prema postoječim ključevima tako da se ključevi ne moraju mijenjati, popravci vrata izmjena šarki - anuba (drvena , metalna i ALU vrata), izmjena zasuna , rukohvata i kvaka.
Slobodno nas kontaktirajte i ugovorite održavanje vaše stambene zgrade.

Hitne intervencije otključavanja od 08 - 22 h

Mob: 091 - 222 - 6110


Radno vrijeme: 08 - 15 h

Subota: 09 - 12 h

 

ABLOY SMARTDISC - Inteligentna sigurnost

Nova ABLOY SMARTDISC industrijska tehnologija zaključavanja kombinacija mehanike i elektronike. Mehanička brava jamči fizičku sigurnost, dok mikro-elektronika pruža fleksibilnost i jedinstven elektronski ključ za svaku bravu. ABLOY SMARTDISC omogućuje da se prijave informacije kao što su datum i vrijeme otvaranja, imena korisnika ključeva koji se koriste. Informacije i događaji se mogu prikupljati iz ključa i brave.

S ABLOY SMARTDISC, jednostavan za kontrolu ovlaštenog prolaza, u slučaju gubitka ključa sistem se može jednostavno preprogramirati. Ključ može biti programiran da radi za određenog vremenskog razdoblja, tako da se može dati privremenim radnicima ili koperantima bez straha od narušavanja sveukupne sigurnosti.

ABLOY SMARTDISC TEHNOLOGIJA  

ABLOY SMARTDISC mikro-elektronika izrađena da koristi najnoviju tehnologiju u ključu i bravi, a koristi nekoliko milijardi jednistvenih kodova koji se mogu upotrijebiti.

INDUSTRIJSKE BRAVE I ABLOY SMARTDISC

Rezultat integrirajuće nove elektronske tehnologije s postojećim mehaničkim Abloy industrijskim bravama je ABLOY SMART DISC, nova, visoka-intelogentna sigurnost industrijskih brava.